Βυζαντινά Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά

Ο Λαγκαδάς είναι γνωστός για τα Ιαματικά Λουτρά του από την Βυζαντινή Εποχή. Είναι η γνωστή Λουτρόπολη που χτίστηκε το 900μ.Χ. και λειτουργεί έως σήμερα. Η λουτρόπολη παρέχει υπηρεσίες υδροθεραπευτηρίου, κολυμβητηρίου αλλά και συνολικής φροντίδας σώματος.

Η ποιότητα του νερού είναι άριστη τόσο για λουτρό όσο και για πόσιμο. Τόσα χρόνια ξενοδόχοι μάθαμε από τον κόσμο που τα επισκέπτεται τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού.  Υπάρχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις με ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες, με υπηρεσίες μασάζ και πολλά άλλα που μόνο με μία επίσκεψη θα πειστείτε. Επίσης στον χώρο των λουτρών υπάρχει ανοιχτή καλοκαιρινή πισίνα καθώς και γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ και παιδότοπος για τα μικρότερα παιδιά δίπλα στο αναψυκτήριο.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε διάφορους λουτήρες όπως στον Ιουστινιανό (Βυζαντινός ομαδικός λουτήρας 900 μ.Χ.), στη Μυγδονία (Βυζαντινός ομαδικός λουτήρας 1400 μ.Χ.), στη Θέρμια Άρτεμις (Ομαδικός Λουτήρας διαμορφωμένος για παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος), στην Κορώνεια που είναι σύγχρονος ομαδικός λουτήρας αλλά και στο Λουτήρα Χαμάμ Κορώνεια για Prive κρατήσεις. Στη Λουτρόπολη Λαγκαδά λειτουργούν 21 ατομικά υδρομασάζ και 20 ατομικοί λουτήρες ενώ απέχει από το ξενοδοχείο LIDO μόνο 2,5 χιλιόμετρα.